Vegetarisk lasagne
Ingredienser Beräknat för 2 portioner
(tomatpuré + socker = ketchup) | ![]() |
|
Gör så här:
Lasagne
Hetta upp olivoljan i en panna eller kastrull och fräs vitlöken och chilin. Tillsätt peppar och tomatpuré och fräs ytterligare ett par sekunder. Häll i resterande ingredienser, utom basilikan. Låt sjuda på svag värme i cirka 10 minuter. Blanda ner basilikan precis innan servering.
Blanda tomatsåsen med sojabönorna i en mixer (lite i taget). Lägg ett lager lasagneplattor i en valfri form (brödform är ett bra val). Varva lasagneplattor och tomatsås. Strö över lite torkad rosmarin på toppen och grädda i ugnen i cirka 30 min på 200 grader (390 fahrenheit). Ringla över olivolja och strö över salt och grovmalen svartpeppar innan serveringen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar